En heldag i sporthallen och massa mys med lillebror

Dagen började i sporthallen sedan gick jag till stan och myste på med mamma, lillebror och mormor! Efter det blev det sporthallen igen. Lillebror är här på besök ikväll så vi myser på här hemma med massa gotta!

Gick även in i v.31 i tisdags, så sjukt att tiden går så fort 😍


Skellefteå

Gårkvällen spenderades i bilen till skellefteå, sedan massa skratt och mys hos pappa. Lånade även hem Emma från hennes far och hon tog min tlf då hon fick chansen. Så här är några fina bilder på henne!😂

Dagen idag har spenderats på stan där vi fikade, kollade på bebiskläer och bara myste på. Sedan åkte vi till stidos små valpar. Hur söta som helst.

Sedan åkte vi hem, lagade middag och sedan somnade jag i soffan. Bebis har varit ovanligt lugn idag men nu kl. 22.03 är det full rulle och svårt för mig att somna. Helt okej ändå!

Nu ska jag och Simon ta och mysa!


Stängning på förskolan!

Detta var vad jag möttes av i onsdags då jag kom hem från jobbet, visade sig att det var en brand i lägenheten längst bort.

Efter jag sett detta så stod jag ute ett tag till för att se hur det gick. Sedan åkte vi och hälsade på en fd. Kollega och hennes 8 månaders bebis! Hur mysigt som helst, vi satt och surrade i två timmar ungefär sedan var jag trött som bara den och somnade gott då vi kom hem.

Idag har jag stängning på förskolan så börjar på ca 30 minuter, kanske inte det roligaste en fredag men sånt är livet. Sedan blir det att spendera kvällen i min ensamhet tillsammans med blixten då Simon är i Kalix på innebandy! Kanske passar på att flyttpacka så det blir gjort!


Spontant till Luleå!

Igår efter jobbet blev det en spontan tripp till Luleå, blev bjuden på middag hos bästa Putte och for sedan på hockey med lillebror. Kan inte riktigt fatta att denna lilla (stora) kille faktiskt ska bli morbror. Han är så omtänksam och bryr sig om allt och alla!❤️

Han fick även känna lillen röra på sig under hockeyn. Han tyckte det var obehagligt men samtidigt så såg man på honom att han tyckte det var coolt.

så fort vi kommer in i en sporthall eller liknande så blir det full rulle, den är förhoppningsvis van ljudet redan nu då vi spenderar större delar av helgerna där👍🏻


V.30+0

Vad ska man säga, tiden flyger förbi och jag är redan i v.30+0, kan inte riktigt fatta att det bara är 10 veckor kvar till bf.

Ibland undrar jag om det verkligen är en bebis där inne eller om det är någon som har ordat ett disco i min mage 😂

Mina dagar bara springer förbi, jobb, städa, flyttpacka och massor med sånna saker som tar upp min tid. Men jag är glad att jag fortfarande kan jobba, annars hade det nog gått betydligt mycket saktare!

Mitt Måndagsmys med mina killar ❤️


Vi har världens mysigaste hund!❤️

Mellan hans lekstunder (varje minut hela dagarna) kan han faktiskt ta sig en mysstund med magen! Det är så sjukt fränt att se!😍 världens bästa och mysigaste vovve!❤️


Tisdag och ny vecka

Vi går alltså in i v.29 nu idag! Hade kunnat säga att jag hade velat starta denna tisdag på ett bättre sätt än att ta två alvedon och en tablett antibiotika! Men sånt är livet då jag inte har speciellt bra öron. Öroninflammation så trumhinnan går sönder så kan det bli ibland!

Sitter nu i bussen och är ovanligt trött, en bussresa som normalt brukar ta 30 min! Det är skönt men blir skönare då vi får huset, men nu har jag egentligen inget mer att säga, en bild på magen kommer inom kort!👍🏻


Helgen

Magen och jag i v 28+4

Blev en tripp till Luleå där jag sov hos mamma, tog mig ett oljebad och bara mös på med mamma! Lördag spenderade vi på Ikea! Fick med mig lite nödvändigt och sedan åkte jag och Simon min moster och hälsade på. Då vi väl kom hem kom Sebbe förbi och jag somnade i soffan som vanligt! Men en helt underbar helg förutom trumhinnan som gick sönder fredagkväll!


Mys en torsdag!

Massor med mys då Simon är på träning, blixten myser med magen allt mer och verkar veta att det är något där inne😍 hur gullig är inte bild nr 1 ❤️ dör lite inombords då jag ser detta! Vi tar vara på myset på kvällarna!👍🏻


Work

Sådär ja, ny vecka idag... Så sjukt fort tiden går! Kliver in i vecka 28 nu, idag väntas jobb från 6.30-15 sen vidare till hortlax där barnmorskan väntar!

Igårkväll efter vi sett barncancergalan så myste vi på i sängen, men lillen tyckte inte det var dax för nå sovande. H*n sparkade och rörde sig i magen så det såg ut som att jag hade en orm där i! Så mysigt men ändå så obehagligt. Simon myste på med magen innan vi båda somnade ovaggade!


En sväng till Luleå och nu mys

Idag tog vi oss iväg till Luleå en sväng och köpte en ny kaffekokare, välbehövt och extremt värt då vi hade presentkort på Cervera! Vi är nöjda och den är så snygg! Nu ska jag mysa i soffan med mina två killar och Sebbe, så ja mina tre killar! Och bebisen i magen förstås!❤️

Magen och jag igårkväll, kulan växer så de knakar 👍🏻


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!