Sol plusgrader och promenad.

 

Allt och inget.

Eftersom att jag är så dålig på att fota med min kamera nu för tiden så får ni vara nöjda med lite mobilbilder från hegens fest, pluss att vi äntligen fått det fint i hallen också, fick med mig min vita byrå hemifrån mamma, och massa mysiga ljus på den så blev det även mysfaktor i hallen. Jag är nöjd och jobbet går galant, älskar verkligen mitt jobb och det är såå roligt att åka till jobbet på morgonen (trotts att man ibland börjar sex.)
 
 
 
 

Morgonmys när det är som... bäst?

Eftersom att Simon far tidigt på morgonen och jag börjar oftast mellan åtta och nio dessa veckor så får jag mig lite egentid på morgonen, avnjuter den självklart som om det vore min sista och tar det luuugnt framför datorn och läser bloggar. Det kallar jag avlsappning, pluss att det är 50 min kvar tills min buss går till jobbet. (måste skaffa mig det där kortet man får ha då man kan köra bil)
 
 

Har äntligen stökat bort julen!


Nyår del 2

 

Nyår del 1

 

Annandag jul

 

Mysmorgon med kussen


Året som gått.

Vad ska man säga... 2014 blev ett fantastiskt år, pluggade mestadels av dagarana mellan januari till maj, var på världens bästa förskola och sedan tackade jag för mig och skolan för denna gång. Studentmössorna åkte på och jag var glad.
 
Började sommaren med att jobba på Åhlens fram tills augusti, arbetslös i ca 4 veckor. Sedan dubbeljobb fram tills i november. December blev nog den jobbigaste men bästa månaden på länge, flyttade till Piteå, blev sambo och jobbade här.  Firade även jul utan någon av min familj denna jul. Utan vi blev kvar här i piteå och umgicks med Simons familj och fasters lilla melle.  Annandagen åkte vi hem till mamma där vi även sov över, mys med min släkt och hade det allmänt bra.
 
Måste säga att 2014 blev ett underbart år, men 2015 kommer bli bättre.
 
Kan redan säga att 2015 börjar otroligt bra, ett jobb på 100% fram tills midsommar och börjar verkligen få ordning här i lägenheten, ett tips till er som vill flytta hemifrån, gör inte det under jul... blir såååå mycket mer ni måste köpa på en gång, det har jag lärt mig iaf. 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!