11/5-17

Lillan sover i min famn, jag ser på hockey och Simon är i garaget och fixar 👌🏻


Idag har vi kört 3 släpvagns lass till tippen med grejer, ett släpvagnslass till återvinningen och vi har även hunnit handla och laga middag.

Lillan har även börjar dra upp benen under magen (försöka ta sig fram) och nu gör hon det så fort hon har vänt sig 😂 mammas lilla stora tjej ❤❤ Simon jobbar hela helgen så vi får se vad jag hittar på 👌🏻


9/5-17

Här sitter vi, en tisdag klockan 13.19 och lillan sover i famnen. Men nu vaknade hon igen 😂 Simon jobbar och vi har hunnit städa, tvätta och äta frukost. nu hoppas vi att rörisen kommer och kopplar om rören så vi får in diskmaskinen. När Simon kommer hem tror jg att vi fortsätter med lillans rum, sen kanske farbror Jocke kommer hit (Alice gudfar ❤)


Nu ska jag klä på mig, käka lunch och sen hänga den sista tvätten!👍🏻 en effektiv dag med andra ord. Tror även jag ska börja ett nyttigt liv, försöka mig ut på en prommis ikväll då Simon slutat, sluta äta godis och massa annat skit man får i sig då man är hemma. Nu ska dom sista gravidkilona jävlart bort. Ska även försöka mig på lite träning.

Annars då, vi har hunnit med en massa fix här igår, hela hennes rum är gipsat, diskmaskin, kyl och frys är fixat. Sen då? Jag vet inte om jag har tid att skriva mer för lillan börjar vara lite arg 😂


6/5-17

En ny uppdatering om Alice då, hon blev 4 månader 29/4. Hon rullar från rygg till mage, pruttar med munnen. Har insett att hon har en röst och använder alla tonlägen hon kan. Nu ska hon ha all uppmärksamhet, man ska prata, busa och sjunga för henne. Hon har hittat sina fötter och försöker göra allt för att nå dom. Hon greppar leksaker, försöker sätta sig upp då hon ligger i famnen, vill helst sitta upp i vagnen och har börjat äta gröt. Två portioner per dag. 


Hon vägde 6500 gram och var 60.8 cm lång, en helt underbar liten tjej. Fått rensa ur garderoben och köpt nya pyjamaser då dom i strl. 62 är för små. Älskar Lindex pyjamas, dom är mjuka, bra pris och har två vägs dragkedja👍🏻5/5-17

Var ett tag sedan jag uppdaterade här 😂 tiden har inte riktigt funnits för nått sånt, lillan kräver all min uppmärksamhet och ligga ner är inte det roligaste.


Men nu gör hon det och jag ger mig på att försöka få ner några rader här. 22/4 var det dop, vi stökade och fixa hela kvällen den 21 och hela morgonen den 22. Det var kul, Alice älskar när de är mycket folk, hon var glad hela ceremonin och undertiden vi fikade.

Sen har det varit påsk, då for jag och Alice iväg till morfars barndomshem, myste där och Simon var hemma och jobbade.
Helgen som var åkte vi till stugan igen och myste på, for en sväng till Finland och så.

Just nu bjuder piteå på finväder, varmt och soligt!👍🏻 nu gnäller lillan så nu måste jag ge henne uppmärksamhet 👍🏻


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!