äntligen är den våran!


tända ljus och helkroppsmassage


mystisdag!

Bra avslut på denna tisdag. Mys framför hockeyn med hela familjen iklädda i one piece!♡

mina fina favvis tjejer!♡


-11 och en äldre dam.

Idag då jag slutade jobba på förskolan halv 12 så såg jag långt ifrån att det var en äldre dam som inte riktigt visste vart hon skulle, undertiden jag gick ut från grinden på förskolan så såg jag över 5 pers som bara gick förbi henne. 
 
Tålmodigt stannade jag upp och frågade ifall hon behövde hjälp med något, hon sa att hon sökte en viss gata, jag berättade att den låg inne i stan och hon blev nästan upprörd, hon upprepade gatan och nummret ett x antal gånger, då förstod jag det direkt. Hon kommer inte ihåg vart hon bor och hur hon tog sig hit. Jag frågade ifall det fanns någon som jag kunde ringa hon gav mig namn och jag försökte söka upp det på hitta.se men utan resultat bestämte jag mig för att ta bussen tillsammans med den äldre kvinnan och ta henne hem. Hon sa att hon inte ville besvära mig och att hon inte hade några pengar/nyckel med sig ut. Jag tittade på den ledsna damen och bestämde mig för att stolt betala hennes buss och väl i stan började hon känna igen sig. Denna dam bodde tillsammans med sin man som för tillfället inte var hemma. Jag såg till att hon kom hem till värme och till sitt hem, tyvärr var ingen hemma men jag hoppas att denna dam hamnade i trygga händer och inte är allt för nedfrusen. 
 
Jag gjorde allt detta utan att tänka på pengar då damen sa innan vi hoppade på bussen att jag skulle få tillbaka pengar för telefonsamtalen och bussen så tittade jag glatt på henne och sa att det inte var någon fara. Då blev hon orolig att hon tog upp min viktiga tid, men glatt sa jag att jag inte har något inbokat fören ikväll. 
 
Nu hoppas jag att fler människor ser och hjälper de personer som behöver hjälp, oavsett ålder och kön. Det kan betyda att du har räddat ett liv, för en dement kvinna kan vandra runt hur långt som helst och nu i kylan så blir man nerkyld fort. Så snälla ni som läser detta ta er en tankeställare och gör något som du själv vill att någon ska göra mot dig då du blir äldre. Det hade kunnat vara din mormor eller mamma.
 
Kram till er alla läsare och ta väl hand om varandra.

älskar mitt jobb!❤

Påpälsad ocg klar innan jag drog på jobbet idag. Har insett hur mycket jag älskar det jag jobbar med, att vicka och vara på olika förskolor är inte så hemskt som alla sagt att det är. Jag trivs med det. Jag är glad att jag får träffa så många olika barn, att se hur unika dlm verkligen är. Det finns inget bättre än att få en snorig puss/kram av barnen. Eller att höra samma sak varje gång,  eller bara sitta och titta hur fint dom leker. Jag är såå glad att jag gick den linje jag gick på gymnasiet. Tack för att mitt jobb finns!❤

Gammelstad vs Gammelgården

 
 

Gammelstad vs Gammelgården

 

En busig filur.

 
 

Älskade solnedgång.

 

Luftade kameran för första gången på väldigt länge.

 
 

Det kan aldrig bli för mycket kärleksbilder.

 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!