Dagen före dopparedagen

Bebis är kvar i magen, sammandragningarna är detsamma och imorgon är det julafton! Bebis verkar trivas i magen väldigt bra, sparkar och rör sig hela tiden. Idag ska jag till bm och mäta magen, får se vad som händer där idag. 


Simon jobbar till fyra och sedan kommer några vänner hit och myser. Ska försöka vila innan/efter jag varit hos bm för att orka hela kvällen. Ska även koka lite mer knäck, funderar på att göra lakritsknäck... men får se. Gjorde knäck även igår så vi har en halv plåt i frysen, men kändes lite ifall man ska ge bort nått där vi är till jul, eller så.

Vecka 39+3 är här så bebis är välkommen nu, känner mig mer som en stor boll än nått annat... jobbigt att ta sig upp ur sängen, jobbigt att ta på sig strumpor och skor. Hade jag fått bestämma själv hade jag nog gått runt med bh och trosor dagligen nu... men de går ju inte 😂 nu ska jag och blixten mysa lite innan jag ska promenera till min bm.


V.38+3

Sämst på att blogga

Sådär ja... då var vi inne i v.38+3, sjukskriven och trött. Men annars är det bra. Denna lilla varelse i min mage kommer att spränga magen pp mig... h*n ryms snart inte i magen, varje spark och rörelse gör rent ont och det börjar vara väldigt tungt...


Men nog om klagandet jag trivs här i huset och boar väldigt mycket nu😂 Köpt det sista viktiga till bebis, tvättar alla sängkläder och myser på med blixten. Simon jobbar mycket kvällar men det gör mindre nu när jag är hemma, vi får våra lediga dagar tillsammans! 

Imorgon måste vi installera in basen till babyskyddet så det är fixat innan bebisens ankomst. 10 dagar kvar till bf, alltså ungefär 25 dagar så har vi en bebis här i huset 😍 som jag längtar❤️  sammandragningarna kommer och går hela tiden 😴 hade gärna fått sätta igång på riktigt istället för att få små känningar hela tiden. Sömnen är ett minne blått så det är skönt att jg faktiskt blivit sjukskriven nu, men tycker att jag gjort det bra som jobbade tills två veckor innan bf!👍🏻

Sovrummet är fortfarande ett projekt, vi väntar in taket som ska komma om två veckor, väggpanelen ska upp och golvet ska läggas. Men vi tar det i den takt som vi känner att vi klarar av!👍🏻

Nu ska jag mysa ner mig i soffan, sen ska jag göra nån middag också.


Lucia

Skriv inläggstext 

Luciamorgon och jag vaknar tidigt, som vanligt. Så passar på att mysa i soffan tillsammans med täcket och blixten då och då.


Blev sjukskriven igår, så nu är jag hemma dom sista dagarna! Kan medge att det är rätt skönt eftersom att jag inte sover speciellt bra på nätterna, sammandragningar ofta och mycket. Så nu är jag hemma tills bebis kommer och jag längtar ju inte mindre då man går hemma hela dagarna!😂

Max 4 veckor kvar tills lillen är här, så i helgen ska vi på en tripp till Luleå, köpa det sista och även köpa julklappar. Så nu ser jag fram emot helgen, trots att Simon jobbar både fredag och söndag.


Soffan och julfilmer

Skriv inläggstext 

Skriv inläggstext 

Hamnade i soffan istället för att städa ikväll, får ta tag i städningen imorgon istället, orken fanns inte riktigt där idag. Sammandragningarna kommer och går hela dagarna/kvällarna trots att jag inte gör många knop. Märks att kroppen vill vila nu innan det är dax, samt att jag fortfarande jobbar 100% på en småbarns gör ju Att kroppen måste få vila ibland, Simon blir nog glad då han får höra att jag iaf har lyssnat på kroppen idagJag hoppas iaf att orken hittar tillbaka tills imorgon då jag ska jobba, sen får vi se vad barnmorskan säger imorgon, har tid där 8 och sen jobbar jag till kvart i sex. Efter det är de valpkurs på schemat. Sista valpkursträffen, ska bli så skönt att få det avbockad. Sedan blir det hem och städa, fortsätta måla i vårat sovrum och sedan hinner vi kanske med lite mys jag och Simon. Vi har inte riktigt hunnit med de senaste tiden, så lite kvalitetstid bara han och jag hade suttit fint nu innan bebis kommer till världen.

Måste verkligen erkänna att det börjar bli tungt, jag har ont i ryggen till och från och jag sover så lite ni på nätterna så det är inte ens lite kul att vara gravid längre... men nu är det inte länge kvar tills bebbe kommer, fem veckor till ska jag nog klara. På tisdag går vi in i v.38+0 så då är det endast två veckor kvar till bf. Som jag längtar ❤️


Detta med att blogga...

Är inte riktigt min grej 😂 kommer på att jag aldrig uppdaterar men nått inlägg här och där borde jag väl klara... just nu ligger jag i sängen har en sovandes Simon på ena sidan, en sovande bäbis i magen och en hund som sover på andra sidan. 


Vaknade av världens ryggont, kan vara för jag legat på samma sida hela natten med en blandning av sammandragning. För det är nått jag börjat få nu, hela magen blir stenhård och ryggen värker ett tag. Skönt att kroppen börjar vänja sig vid en förlossning. Hoppas verkligen att det snart kan dra i gång, men räknar med att få gå över två veckor. Så alltså 26 december + 2 veckor blir ju alltså 10/1-17 så vu får se om denna bebbe blir född 2017 eller 2016! Oavsett vad så är h*n så välkommen!❤️

På tisdag går jag in i v.38 vilket betyder två veckor kvar till bf och jag jobbar fortfarande 😂 trodde aldrig att detta var möjligt innan jag blev preggo! Men här är jag 21 år, jobbar på en förskola, renoverar hus på kvällarna och myser med min kära sambo och hund på nätterna! Underbara liv! Nu längtar vi bara efter bebbe!❤️

Skriv inläggstext 


Vaken några gånger

Börjar bli så less på att vara gravid nu👎🏻 vaken flera gånger per natt, sover dåligt då bebbe sparkar, hittar ingen skön ställning att sova på.

Endast typ fem veckor kvar... sen har jag lillen bredvid mig istället! Ska bli så skönt! Tänka sig att det redan är december och den lilles månad (hoppas jag på) så jag slipper denna mage! Hade inte gjort nått om den kom innan jul. Men räknar med att gå över två veckor så får vi se när den tänkt att titta ut! Jag är Stor, ful och allmänt less.

Nu måste jag försöka sova.. klockan är nu 00.57 och larmet ringer 06.00 för jobb!😴👍🏻


Äntligen är huset vårat!

Som vi väntat och i måndags var dagen äntligen här, vi skrev klart alla papper och nu är huset vårat!

Lägenheten städades måndag kväll och tisdag kväll, sedan lämnade jag den för gott. Sjukt blandade känslor, min allra första lägenhet och den trygghet jag hade här i Piteå.

Huset var efterlängtat och jag trivs som bara den här. Började renovera huset i onsdags, packade upp massor med flyttkartonger och nu känner jag mig nöjd. Vi har ett tillfälligt sovrum och ett vardagsrum som vi faktiskt kan slappna av i. Behövs nu när det är nära tills bebis är beräknad.

Vi har mycket som behöver göras här hemma i huset men vi tar det i våran takt, beroende på när lillen i magen vill komma ut. Den är välkommen när den känner sig redo!❤️

Idag lördag jobbar Simon kväll och jag myser här hemma med blixten!❤️


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!