Dessa vänner är inte som alla andra.

För ett halvår sedan, en dag på jobbet och det vanliga. Vikarier personalbrist och allt annat kom denna tjej instormande på just min avdelning. Denna dag trodde jag inte att hon skulle betyda så mycket för mig som hon faktiskt gör. Hon var pratglad, spontan och helt underbar, jag trodde aldrig att vi ens skulle bli vänner utan tänkte mer, ja hon gör sitt jobb, är med barnen och pratar allmänt med oss ordinarie personal. Men efter denna dag har hon betytt mer och mer för varje dag. Väldens bästa Cajsa, hon är min bästa vän, jobbig och helt underbar. 
 
Att en person kan komma in i ens liv på en dag och betyda så mycket som hon gjort. Funnits där när det varit som tyngst, varit med då jag varit som lyckligast. Men viktigast av allt, hon finns alltid där oavsett om jag är arg, ledsen eller behöver en kram. hon finns till och med där då jag är som argast och bara vill vara för mig själv, hon får mig att skratta och inse att livet kan förändras på en sekund. Denna tjej var den första som fick veta att jag plussat, hon kommer alltid att finnas vid min sida oavsett vad. Cajsa du är bäst!
 

Midsommar 2016

 

Blixten

 

2016 ett bra år!

Nytt jobb, letar ny bostad, fått en ny familjemedlem och väntar på våran skatt! Kan inte annat än att säga 2016 har varit bästa året på väldigt länge! Skulle jag få en fråga för prick ett år sedan vad jag trodde jag skulle göra/vara idag så hade jag inte gissat på att jag letar hus, har skaffat hund och väntar vårat första barn. Men jag är så lycklig att livet blivit så här!

Saknar mina föredetta kollegor och stället men nya äventyr har börjat, stället jag är på nu är faktastiskt det också samt att jag har närmre hem, fördel för mig och lilla blixten!


Våran lilla bebis är kvällspigg

Äntligen har sparkarna börjat kännas även på magen, kvällen är bäst. Speciellt då mamma ska sova passar h*n att börja sparkas! Kissblåsan är rolig att trycka på 👎🏻

 
 

Vi blir en till i familjen!

Äntligen har vi fått se lilla bebisen i magen! Som vi har längtar att få se vad det var i magen/om den lever! Vilket h*n gjorde så vi är lyckliga!❤️

 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!