28/3-17

Den här veckan har vi saker att göra varje dag.


Måndag- jobbade Simon, sen då han kom hem vid fyra käkade vi middag och sedan packade vi in allt som skulle till återvinningen. Efter att ha renoverat vårat sovrum så har garaget varit fullt med kartong och skräp. Sen for vi till Jysk och köpte oss ett nytt tv-rums bord, sen for vi till Mio och hittade en soffa som blir våran inom några veckor 😍 som jag längtar tills vi har pengarna till den.

Tisdag- idag jobbar Simon till fyra, lillan har endast sovit 30 min idag. Då han slutar ska vi fara till Beijer och köpa lister till sovrummet.

Onsdag- ska vi på föräldraträff på BVC sen åker Simon på jobbet och jobbar till 21.30

Torsdag - kommer rörmokaren hit och stänger av vattnet till toaletten så vi kan börja fixa där inne, sen jobbar Simon 12.30-21.30

Fredag - klockan nio har vi tid på BVC och tremånaders vaccinet ska tas, hon ska vägas och mätas. Sen ska listerna sättas i sovrummet på kvällen.

Lördag -söndag har vi inga planer 👍🏻 förutom att vi ska bestämma vad vi ska baka och fixa innan lillans dop. Vi har massor att fixa innan dess. Jag har ju ganska stor släkt så de blir många som är bjudna 👍🏻


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!